Play Ravenin tiimi työn touhussa. Vasemmalta oikealle: Teemu Haila, Jarkko Kainulainen, Henrik Enqvist, Kalle Marjola, Jarno Wallgren, Lasse Seppänen, Alessandro Ituarte, Vesa Peltola ja Tiago Amorim Rocha.Play Ravenin tiimi työn touhussa. Vasemmalta oikealle: Teemu Haila, Jarkko Kainulainen, Henrik Enqvist, Kalle Marjola, Jarno Wallgren, Lasse Seppänen, Alessandro Ituarte, Vesa Peltola ja Tiago Amorim Rocha.


Viime keskiviikkona lanseerattu suomalaisen Play Ravenin strategiapeli Spymaster on kivunnut ladatuimpien pelien top 10 -sijoille jo 76 maassa. Peli on saatavilla iPadille ilmaiseksi iTunes App Storessa, ja sitä on ladattu 160 000 kertaa.

Spymaster -pelissä ideana on toimia vakoojana toisen maailmansodan aikaisessa Euroopassa ja taistella Gestapon agentteja vastaan. Pelaaja toimii liittoutuneiden päävakoojana ja ohjaa agenttioperaatiota ympäri Eurooppaa. Peliin luotu tyyli ja mekaniikka perustuvat yksityiskohtaiseen tutkimustyöhön maailmansodan aikaisista vakoiluoperaatioista.

—- Halusimme luoda jotain erityistä ja oikeasti uutta mobiilipelimarkkinalle, ja olemmekin innoissamme pelin saamasta hurjasta suosiosta ja positiivisista käyttäjäarvosteluista, Play Ravenin toimitusjohtaja Lasse Seppänen kertoo.

Tyytyväisyys näkyy myös Play Ravenin uusimmassa blogikirjoituksessa, jossa Seppänen iloitsee Spymasterin sijoittumisesta toiseksi Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian ladatuimpien pelien listalla. Vastoin epäilijöiden ja tekijöidenkin odotuksia peli on saavuttanut laajalti suosiota myös Aasiassa. Spymaster on yltänyt top 3 -kärkeen niin Hong Kongissa, Indonesiassa kuin Intiassakin.

Peliyhtiö Play Raven on perustettu vuonna 2013 Helsingissä. Sen taustajoukkoihin kuuluu 13 pitkään pelialalla toiminutta pelintekijää, jotka ovat aiemmin työskennelleet Supercellille, Remedylle ja Woogalle. Spymaster on ensimmäinen julkaisu tiimin kehittelemästä strategiapelikokonaisuudesta.

www.playraven.com

Linkki alkuperäiseen artikkeliin: 

http://www.goodnewsfinland.fi/arkisto/uutiset/playravenin-strategiapeli-spymaster-viikossa-ladatuimpien-karkeen